Opret konto Glemt password?

Free4ever

Susan Klaus

Independent Forever Business Owner

Velkommen til Hjertehavens Butik Free4ever!

Hvis du også prioriterer sundhed, skønhed, økologi og kvalitet, vil du sikkert synes om det brede udvalg af Forever Livings produkter inden for hudpleje, fitness, wellness, kosttilskud, kosmetik mm. Aloe Vera, hvis velgørende egenskaber har været værdsat i umindelige tider, er krumtappen i Forever. 

Som kunde får du 90 dages 100% tilfredshedsgaranti. Dermed kan du komme tilbage til mig med en endog tom emballage til et produkt, hvis du ikke er blevet tilfreds med det, og få hele prisen retur! Bedre garanti fås vist ikke!

Vil du selv være forhandler, får du 15-35% rabat - og en uforpligtende mulighed for at skabe din egen forretning. For en lille investering med stort set ingen økonomisk risiko kan du således blive del af et firma med hjælpsomme team-kolleger og en positiv ånd. Det lyder næsten - men er IKKE for godt til at være sandt.

Kunde eller kollega - jeg glæder mig til at være dig til tjeneste.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.